Rólunk

mplogo

Interaktív online marketing anyagokat készítünk, amelyek képesek bármely ingatlan tökéletes, részletes bemutatására.

Szia,

Kósa András vagyok. Az igényes ingatlan marketing anyagok készítése a hivatásom. Legyen szó akár 3D túráról/websétáról, fotózásról  vagy ingatlan videókról velem biztosan eléred, hogy kitűnjön ingatlanod a sok közül. A több éves ingatlanközvetítői tapasztalatomnak köszönhetően pontosan tudom mit és hogyan kell megmutatni az érdeklődőknek a siker érdekében. Számíthatsz rám és kollégámra továbbá ha egy méretarányos alaprajzra, vagy egy ütős hirdetési szövegre van szükséged. 

Garantálom, hogy elégedett leszel az eredménnyel!

A csapatunk

én 1

KÓSA ANDRÁS

+36/707405141
andras@360immo.hu

Csabi

BORZAVÁRI CSABA

+36/709308114
csaba@360immo.hu

Mutasd be ingatlanodat úgy, hogy ne legyen több kérdés..!

Miért mi?/Mit kínálunk?

Nem unalmas „Iphone” képeket készítünk, hanem olyan interaktív online marketing és videó anyagokat, amelyek folyamatosan képesek az adott ingatlan tökéletes, részletes és igényes bemutatására.

„A képeken máshogy nézett ki…”
„Nagyobbnak gondoltam…”
És az abszolút kedvenc:
„Hol van a másik szoba..?”
– kezdetű találkozókat és a mindkét fél számára felesleges köröket nem kell átélned! Az általunk készített bemutató anyag minden érdeklődő számára teljesen egyértelművé teszi, hogy az ingatlan megfelel-e az elvárásainak vagy sem.

Mi az a Matterport 3D kamera és hogyan működik?Miért ajánljuk?

Egy egyedülálló, speciális kamera ami precíziós szenzorok segítségével készíti el az adott tér pontos 3 dimenziós mását. A kamera lehetővé teszi, hogy az érdeklődő úgy nézzen körbe a bemutatni kívánt térben, mint ha személyesen ott lenne. Könnyen átláthatóvá teszi a helységek, tárgyak egymáshoz viszonyított elhelyezkedését, amit az úgynevezett „babaház” nézet is segít megérteni. Az elkészült 3D modell minden eszközön megtekinthető a nap 24 órájában. A 3D modellben információs pontok helyezhetőek el amihez tetszés szerinti képeket, linkeket, videókat tudunk rendelni ami segít izgalmasabb élményt nyújtani. Az általunk készített 3D modell a valódi jelenlét érzését biztosítja. A teljes objektum körbejárható akár több száz kilométer távolságból, otthonról. VR szemüveggel még lenyűgözőbb élmény vár az érdeklődőkre. Így mindkét fél időt és pénzt spórol. A személyes találkozó már csak a tényleges ügyféllel lesz szükséges.

A Matterport 3D túrák segítségével az ingatlan mindig nyitva áll a megtekintésre.
Az egyedülálló “babaház” nézettel a Matterport tökéletesen alkalmas önállóan történő, részletes felfedezésre.

A felhasználói statisztikák szerint: 

  • A vevők közel 20%-a ajánlatot tett a virtuális túra alapján anélkül, hogy megnézte volna az ingatlant.
  • A vásárlók 95% -kal szívesebben tájékozódnak egy eladó, kiadó ingatlanról, amelynek virtuális túrája és/vagy bemutató videója van.
  • A virtuális 3D túrával rendelkező ingatlanok harmadával kevesebb időt töltenek a piacon
  • A vásárlók 93%-a örült volna ha minden addig megtekintett ingatlan rendelkezett volna 3D túrával.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban szálláshelyek, kiadó és eladó ingatlanok, irodahelységek, bemutatótermek bemutatására alkalmas. 

Szívesen dolgozunk együtt profi Ingatlan irodákkal és magánszemélyekkel egyaránt.

Mi a menete?

Ajánlatkérés/Kapcsolatfelvétel,
Időpont Egyeztetés,
Fotózás/videózás,

Átadás 3 munkanapon belül.

Mire figyelj mint tulajdonos?

Fontos, hogy a bemutatni kívánt ingatlan a fotózás napján olyan állapotban legyen, ahogy azt utána szívesen látnád a felvételeken is. A rend és tisztaság elengedhetetlen, ha szeretnéd bemutatni az ingatlanodat. Az időpont egyeztetés után mi küldünk neked egy ellenőrző listát, hogy tudd mire érdemes odafigyelni a vonzó és gusztusos eredmény érdekében.

Miért jó velünk dolgozni?

  • Fiatalos, lendületes, csapat vagyunk. Nem szeretünk unatkozni!
  • Szakértelem, folyamatos továbbképzés. Minden projektnél a „tökéletes” a célunk.
  • Több eszköz, több lehetőség – interaktív 3D túrák, profi zenés bemutató videók, drónfelvételek teszik lehetővé az ideális eredmény elérését.
  • Közel 15 éves aktív tapasztalat az ingatlanpiac területén. Tudjuk, hogyan kell…
  • Tőlünk minden segítséget megkapsz amire a siker érdekében szükséged lehet

Mégis mi a legjobb reklám?

Természetesen az, ha mások ajánlanak minket. Számunkra is megtisztelő, hogy a 3D képalkotásban világviszonylatban piacvezető amerikai Matterport kiemelt hivatalos partnerei lehetünk, de mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a kis jelvény amit a kiváló minőségben elkészített 3D túrákért kaptunk

360IMMO.HU

Miért jó velünk dolgozni?

Fiatalos csapat

Fiatalos, lendületes csapat vagyunk. Nem szeretünk unatkozni!

Értünk hozzá

Szakértelem, folyamatos továbbképzés. Minden projektnél a „ tökéletes” a célunk.

Modern technika

 Több eszköz, több lehetőség – interaktív 3D túrák, profi zenés bemutató videók, alaprajzok teszik lehetővé az ideális eredmény elérését.

nagy tapasztalat

   15 éves aktív tapasztalat az ingatlanpiac területén. Tudjuk, hogyan kell..

Siker

Tőlünk minden segítséget megkapsz amire a siker érdekében szükséged lesz.
360IMMO.HU

RÓLUNK MONDTÁK

mplogo

Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkátokat. Az eredmény 3 napon belül megmutatkozott.. még észbe sem kaptam már szerződést írtam alá a vevőkkel! Már ajánlottalak is benneteket a családban. Sok sikert.

Gergő
mplogo

Több ingatlant adunk bérbe, így tapasztalatból mondhatom, hogy a 360immo.hu által elkészített bemutatóanyagok nagyon hatásosak. A bérlőink imádták, hiszen végre azt kapták amit láttak és azt látták amit kaptak. Köszönjük szépen

Nóra
mplogo

András segítségével találtuk meg új otthonunkat a belvárosban. Az általa küldött 3D túra és a videó szuper volt. Azonnal beleszerettünk a lakásba és vagy tucatszor körbejártuk és tervezgettük, méricskéltük mit, hova szeretnénk és mindezt online otthonról! Nem is értem miért nem használja minden tulajdonos. Az ügyintézés gyors és gördülékeny volt. Mindenképpen merem ajánlani! 😊

Ági
mplogo

Szeretnénk megköszönni Csabának és Andrásnak a segítséget. Több mint 5 hónapig próbálkoztam a lakásom eladásával eredménytelenül. Megjegyzem nem értek hozzá,de azt hittem menni fog. Láttam már ilyen 3D felvételt de nem akartam vele időt veszíteni.(butaság volt)
Egy barátom ajánlotta a 360immo.hu-t és bejött.

Barnabás
360IMMO.HU

SZOLGÁLTATÁSAINK

null

Ingatlanfotózás

Mutasd meg úgy, ahogy eddig soha

null

Értékesítési tanácsadás

Amikor a professzionális bemutató anyaghoz kell a tapasztalat is